De Najaarswandeling

wandelen 2014-oktober

Wanneer: zondag 12 oktober 2014 Waar: Boswachterij Hooge Vuursche Tijdstip: 11.30 uur

wandelen 2014-oktober

Voor de najaarswandeling heeft de evenementencommissieals locatie gekozen voor de omgeving Hilversum-Baarn,nabij Kasteel “De Hooge Vuursche”. Dit is een losloop-gebied wat bijna alles heeft wat onze honden en baasjes kunnen wensen.

Boswachterij Hooge Vuursche is onderdeel van het NationaalPark Utrechtse Heuvelrug noord. De wandeling diewe gaan maken is ca. 6 km lang en gemakkelijk begaanbaar,maar wanneer het heeft geregend, zijn laarzen welaanbevolen. Het belooft een afwisselende wandeling te worden met smalle en brede paden en diverse (bos)vijvers waar de honden heerlijk vies kunnen worden. De honden kunnen de gehele wandeling los, maar het kan zijn dat we een ruiter of een mountainbiker tegenkomen en we ze even bij ons moeten roepen.

Verzamelpunt is parkeerplaats ‘Spechtenpad’ aan de Hilversumsestraatweg/N 415 (Hilversum-Baarn). De parkeerplaats ligt aan de parallelweg van de Hilversumsestraatweg (in de buurt van van nummer 18). Uitpuffen na deze heerlijke wandeling kan -op eigen kosten- bij Theehuis ’t Hooge Erf (Hoge Vuurscheweg 11). Het theehuis ligt schuin aan de overkant van de parkeerplaats Spechtenpad en heeft zelf ook parkeergelegenheid, maar kan met mooi weer erg druk zijn. Let op: in dit gebied is het honden aan de lijn.

wandelen 2014-oktober

Aanmelden (mail: activiteiten@slowaaksestaande.nl) is prettig omdat we dan een inschatting van het aantal deelnemers kunnen maken, maar is niet verplicht. Natuurlijk ben je ook welkom als je je niet hebt aangemeld.