Uitnodiging Internationale Kampioenschapsclubmatch Slowaakse Ruwharige Staande Hond

Op zondag 15 oktober 2017 organiseert onze vereniging voor het eerst een internationale Kampioenschapsclubmatch. Dit doen we eveneens om ons eerste lustrum enige luister bij te zetten, de vereniging bestaat dit jaar VIJF jaar.

De clubmatch zal op zondag 15 oktober plaatsvinden bij Dogcenter, Jan Struversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk (bij Zaltbommel) en geschiedt met goedkeuring en onder de gedragsregels van de Raad van Beheer. Een door de Raad van Beheer bevoegde keurmeester zal volgens de internationale regels van de FCI keuren.

Een clubmatch is een overgebleven traditie uit lang vervlogen tijden. Vroeger – ver voor het digitale tijdperk – was dit de plaats waar eigenaren en fokkers elkaars honden konden beoordelen en bewonderen om gezamenlijk tot een weloverwogen fokprogramma te komen. Tegenwoordig is een clubmatch de plaats bij uitstek om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en ervaringen over ons ras te delen.

De vereniging biedt deze dag verder een aantal sport & spel- en jachtactiviteiten aan waar je actief aan deel kunt nemen. Ook een workshop hondenfotografie zal een onderdeel van het middagprogramma zijn. Zodra meer bekend is over de invulling, zullen we dit publiceren.

Klik op de link (inschrijfformulier) om in te schrijven. Het tentoonstellingsreglement staat ingevolge de regels van de Raad van Beheer vermeld op de website. De gedragscode exterieur keurmeester is opvraagbaar bij het Secretariaat.

 

©2012 Mogi Hondenfotografie
Guusje door Mogi Hondenfotografie