Speciaal zomer evenement Oefendag Standaard Jachthonden Proef

Leden van onze vereniging krijgen de mogelijkheid om met hun Slowaak deel te nemen aan de Oefendag Standaard Jachthonden Proef (SJP) op 19 augustus te Heerle. Deze oefendag wordt georganiseerd door de Vereniging Weimarse Staande Hond.

Op de oefendag wordt het volledige programma voor het C en B diploma uitgevoerd, net zoals bij een “echte” SJP. Deze oefendag staat open voor Weimaraners en Slowaakse Ruwharige Staande Honden;

Bent u lid van de vereniging WSH (veel leden van de vereniging SRSH zijn ook lid van de Weimaranervereniging) dan betaalt u € 25,–;
Niet leden van de vereniging WSH betalen € 30,–.
Hier de link naar het inschrijfformulier

7e9b80b7-99da-4f01-8113-b7bd7e433626Uiteraard zijn ook voorjagers welkom die (nog) zich niet in schrijven voor de SJP. Voor hen is het misschien een mogelijkheid om te kijken wat er verwacht wordt van u en uw hond. Het is echt een moment  om mee te maken hoe het er op een wedstrijd aan toe gaat.
Het is wel raadzaam om u pas in te schrijven wanneer uw hond ervaring heeft met het apporteren van wild op het land, uit de dekking en uit het water.

De oefendag zal net zo verlopen als bij een SJP. Zo wordt er een groepsindeling gemaakt en zal de dagindeling van de proeven hetzelfde zijn als die proef. Ook zullen alle proeven worden uitgezet zoals u ze op een proef kunt verwachten. Het terrein is uitermate geschikt voor en SJP (meerdere verenigingen organiseren daar hun SJP en MAP) en voor de inwendige mens kan op het terras of in de jachthut uitstekend worden gezorgd.

De vereniging WSH zorgt voor voldoende konijnen; een eend moet u zelf meenemen, maar als u die niet heeft, kunt u op het inschrijfformulier aangeven dat u een eend bestelt. Deze kost € 5,– en is dan voor u aanwezig op de oefendag en wordt voor aanvang aan u uitgereikt.

De jachtcommissie SRSH