Lid worden

Winner_20121125_021_Guus-blog

In 2012 is de rasvereniging SRSH opgericht. De rasvereniging organiseert activiteiten die erop gericht zijn om een bijdrage te leveren aan de instandhouding en/of verbetering van dit bijzondere en nog zeldzame Slowaakse jachthondenras, dat in het land van herkomst wordt aangeduid als Slovenský Hrubosrstý Stavač.

Verder heeft de vereniging zich tot doel gesteld de gezondheid en het welzijn van deze jachthonden te bevorderen, mede als het onderhouden en bevorderen van contacten, nationaal en internationaal, tussen fokkers en liefhebbers van het ras.

Wat kunt u verwachten van de vereniging als u lid wordt?

Onze leden van de activiteiten-  en jachtcommissie zijn bezig om een aantal leuke activiteiten voor u te organiseren, waaronder bijvoorbeeld een voor- en najaarswandelingen en een spel-doedag.

  • U wordt op de hoogte gehouden van alle activiteiten die we organiseren zoals wandelingen, clubmatches, aanlegproeven etc.
  • Een aantal keren per jaar krijgt u de digitale nieuwsbrief per mail toegestuurd met daarin alle nieuwe ontwikkelingen en uitslagen van shows, jachtproeven en gezondheid
  •  Fokinformatie, ondersteuning met herplaatsen Slowaakse Ruwharige Staande Hond.

Al dit werk wordt door een aantal vrijwilligers belangeloos gedaan. Maar zonder u, de leden, gaat dit echter niet. Dit betekent dat we u vragen de contributie te betalen. Hieronder vindt u de bedragen die tijdens de laatste algemene ledenvergadering zijn vastgesteld:

De contributie voor het verenigingsjaar 2019 bedraagt voor

  • gewoon lid: € 19,50
  • gezinslid: € 14,50
  • begunstiger € 14,50

Wilt u via ledenadministratie@slowaaksestaan.nl uw aanmelding doorgeven en het contributie juiste bedrag overmaken op bankrekening IBAN NL94 RABO 0172444187 t.n.v. Vereniging Slowaakse Ruwharige Staande Hond o.v.v. van uw voor- en achternaam en email adres?  Na ontvangst van de betaling bent u officieel lid.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur SRSH

Inez van Veen,
Penningmeester
ledenadministratie@slowaaksestaande.nl

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s